Nurul Syafira Belog
Blogger Backgrounds

Ya Allah kenapa xleh tidoq ni boring gila dowh...


facebook ngan blog x memberi tindak balas terhadap boring ni

iPhone ~

yeay ~ abah dah balik :)

kawan abah kata "ni  iphone ni bg la kat anak hg aku beli fon baru...
nasib baik aku salam abah dulu  klau kakak aku abg aku x dak chance aku..
iphone tuh... k. la nk pi beli charge iphone aku ni da ...

...........

boring gila mlm ni i'm hungry,, demam plak cena nk pi Pulau Langkawi tak pa hentam je la...
fb ni so so boring x de yg menarik pon... tpi on9 jugak la /...

holidayzzz...

yeay... esok my auntie nak bwk aku pi Pulau Langkawi .... (aku sorang je dalam family aku )
kak aku sedih sebab xleh pi...hahaha (kesian tu ada la sikit)
aku xpenah pi seumur hidop aku rasa terharu gileee.....

satgi nak p jalan jalan beli barang esok nak bwak nasib baik aku ngan abg ngan kakak sulung aku ja... kak ngah aku xpi yaeay best gilee...

tpi holiday tu holiday jugak tahun depan aku UPSR ... kakak aku kta eleh UPSR ja pon bukannya PMR atau SPM . tpi nervous tetap nervous .....

blik dari holiday kna pegang buku.....

k lah aku pi dlu la nk beli brg... doa kan aku slamat tau... ( pulun)

boring,,,

boring gile (tpi aku x gila lorh)

serious lma x update belog ni sbb kalot blajaq tahun depan UPSR....
fb xdak pa pun klau ada bf kan best... what ever je la,,
ermm... boring sesangat ...
layan la video ni...          

video
  best kot video ni... funny la ...

Bosan ~+~

grrr...boring nya harini xdak aktiviti yg best tadi pi jln jln ngan kawan ibu nama dia "cik ani" best jalan kt CS best .. jgn jelez hehe emmm..huaih ngantoknya k lah nk tidur bye GN

demam ~

hi! lamanya tak update blog .. ermm. sedihnya aku demam tpi tak pa la.. ermmm . bosan nye lama tak buka blog skang ... emm.. demam rasa tak larat nak tulis k lah bye :) :(